CreativeClass; online

Kreativ Sparring & Mentoring

Det er ærgerligt at gå i stå og det er endnu mere ærgerligt ikke at kunne udfolde sig, skabe og være kreativ, hvis man lige er i flow og bare så gerne vil videre, men lige mangler en second opinion, et lille skub eller sparring omkring ens projekt eller arbejder.

Jeg tilbyder dig online kreativ sparring og mentoring. Et kærligt skub til at komme igang, tilbage på sporet eller "bare" videre med noget du allerede arbejder med, men savner seriøs sparring og input til. Jeg tager udgangspunkt i dit arbejde, hvor du er og hvad du gerne vil med din kreativitet og fotografi. Vi arbejder udefra dine billeder, dine projekter eller dine tanker og ideer om, hvor du er og hvad du vil samt hvor du fornemmer jeg kan bidrage til at du kommer videre. Det er vigtigt for mig at det netop er dit og dine arbejder vi tager udgangspunkt i og derfor er det en klar hjælp at du kan sende mig nogle af dine billeder og/eller tanker som grundlag for vores samarbejde.

Det hele foregår online. Jeg foretrækker en online platform, således vi ikke bare kan tale sammen, men også kan se hinanden undervejs i forløbet. For at vi dermed, under de givne rammer, kan gøre det så personligt så muligt.

Inden vi sætter igang, taler vi sammen på telefon eller Zoom omkring vores forventninger til hinanden omkring et forløb. Således er vi begge bedst mulig forberedt til at mødes i et forløb.

Et seance forløber typisk således.

 • Du sender mig billeder på mail, et link til din portfolie eller et link til billederne via WeTransfer. 
 • Jeg arbejder på min feedback til dig.
 • Herefter aftaler vi et tidspunkt for gennemgang over Zoom og jeg sender dig et link til mødet.
 • Vi afholder mødet, 30 min, over Zoom, hvor jeg gennemgår min feedback til dig og du har mulighed for at stille uddybende spørgsmål eller sprøge ind til specifikke områder. 
 • Samtidig modtager du min feedback i skriftlig form, således du efterfølgende kan kigge tilbage på de forskellige seancer i dit tempo.
 • Såfremt du ønsker det optager vi online seancen, som du også får og kan bruge til at gennemse/lytte på igen i dit eget tempo og når du har tid til det.

Hvad kan du forvente af mig.

 • Personlige samtaler om dig og din kreativitet - hvad vil du og hvor er du i det hele taget i forhold til din kreative udfoldelse lige nu. Og ikke mindst, hvor ønsker du at bevæge dig hen og hvordan kan min sparring og  mentoring være den bedste hjælp for dig.
 • Seriøs gennemgang af dit materiale og feedback på din projektide/oplæg/tanker og ideer.
 • Personlig sparring på dit arbejde og input til næste skridt.
 • Personlig sparring og mentoring på dine personlige kreative udviklingsmål. Evt opstilling af disse, hvis du ikke har nogle og ønsker det. 
 • Mulighed for at opstarte forløb, hvor vi gennem en række online møder (måske senere fysiske), arbejder målrettet med dit projekt/din kreativitet eller alene som løbende sparring til dit kreative virke. 

Det er dig, der kender dine behov og hvor du mener jeg kan bidrage. I fællesskab får vi det til at ske


Hvad koster det.

Opstart (indledende samtale og forventningsafstemning) ca 30 min. 450kr.

Prisen pr online seance 650kr.

Prisen for 5 online seancer er 3000kr.

Prisen for 10 online seancer er 5500kr.


Kan møderne være fysiske og ikke online?

Ønsker du fysisk møde fremfor online kan vi også finde ud af det. Det vil, med mindre andet aftales, foregår i mit studio i Hillerød. 


Hvordan kommer du videre.

Du tilmelder dig enten ved at kontakte mig på mail ole@jauch.dk / telefon 53541650 eller du udfylder nedenstående kontaktform. Skriv hvilken CreativeClass tilbud du gerne vil købe samt om du betaler via MobilePay eller bankoverførsel.

Betaling enten via MobilePay til 333875 med angivelse af dit navn eller overførsel til bankonto 6813 1111913 med angivelse af dit navn.

Når jeg har modtaget din betaling, kontakter jeg dig således vi kan aftale forløbet.


Har du brug for en samtale inden du tilmelder dig kan du fange mig på ole@jauch.dk eller telefon 53541650

Using Format