CreativeClass; portofolie

Portofolie review og sparring.

Jeg tilbyder dig online portfolio review. Få dit arbejde gennemgået og "bedømt" og et skub på vejen. Sammen gennemgår vi din portofolie og jeg giver dig seriøs feedback og sparring på dit arbejde og dine billeder. Det kan være du mangler konkret sparring på dine billeder eller er gået i stå i forhold til et projekt eller ønske om at skabe et projekt. Du mangler måske retning i din portfolio og dine motiver.

Kontakt mig og lad os få en snak om hvad der virker for dig og hvordan jeg måske kan hjælpe dig videre.

Det hele foregår online. Du sender mig et link til din portfolio eller et link til billederne via WeTransfer. Herefter aftaler vi et tidspunkt for gennemgang over den online platform der giver bedst mening. Jeg anvender ZOOM. Jeg foretrækker en online platform, således vi ikke bare kan tale sammen, men også se hinanden undervejs i forløbet. For at vi dermed, under de givne rammer, kan gøre det så personligt så muligt.

Prisen er 650kr for en times review og samtale om dine arbejder. Du kan også købe et "klippekort" på 5 timer og opnå 10% rabat og 15% rabat ved køb af 10 timer. Klippekort er gældende 6 måneder fra købsdato.

Hvad kan du forvente af mig:

  • Review og feedback på din portfolio.
  • Samtale om retning og evn tiltag i forbindelse med din portofolie.
  • Seriøs feedback på dine billeder og dit udtryk.
  • Forslag og inout til konkrete tiltag.

Du tilmelder dig enten ved at kontakte mig på mail ole@jauch.dk / telefon 53541650 eller du udfylder nedenstående kontaktform. Skriv hvilken CreativeClass tilbud du gerne vil købe samt om du betaler via MobilePay eller bankoverførsel.

Betaling enten via MobilePay til 333875 med angivelse af dit navn eller overførsel til bankonto 6813 1111913 med angivelse af dit navn.

Du er endelig tilmeldt ved modtagelse af din betaling.


Har du brug for en samtale inden du tilmelder dig kan du fange mig på ole@jauch.dk eller telefon 53541650

Using Format