...er stedet hvor du kan fordybe dig i din kreativitet og din passion. Hvor du kan få inspiration til at udfolde dig som kreativ kunstner og fotograf.

Du arbejder med dig selv, din kreativitet og med hvordan du, i dit liv, kan finde inspirationen. Fastholde den og udvikle dig som menneske og kunstner. Hvordan du kan forfølge dine kunstneriske drømme og hvordan du kan realisere nogle af dine kunstneriske projekter.

Tempus Temporis betyder tid til tid. Det er netop hvad vi behøver for at fordybe os, for at skabe og for at kunne realisere vores drømme. Tiden til at arbejde med os selv, målrettet og fokuseret omkring vores kreativitet og vores kunst. Tiden er et vigtigt element i vores virke og vi lærer at få tiden som medspiller og ikke modspiller. For uden tiden kan vi ikke få vores ting ud i verden og dermed kan vi ikke frigøre vores fulde og reelle potentiale.

Tempus Temporis er tid til tid og under det jeg arbejder med min undervisning, sparring og mentoring. Se de forskellige muligheder herunder.


"Jeg tror på at alle mennesker har et stort uudnyttet potentiale og jeg tror på at vi gennem fokusering, fastholdelse og arbejde med os selv, kan opnå meget mere end vi forestiller os. Men det kræver mod og det kræver at vi tager en beslutning om at ville - om at ville det og ville sig selv og ens kreativitet. Det kan være udfordrende for ens omgivelser, men jeg tror på at gevinsten, også for omgivelserne, er så stor at det er hele turen værd. Det er det ihvertfald for mig og noget af det vil jeg gerne dele med dig."
Ole Jauch


Tempus Temporis Masterclass til dig, 

der har besluttet at tage dig selv, 

din kreativitet og din kunst seriøs.

Dit fokus er mit fokus

Gennem seriøs, målrettet og fokuseret undervisning, sparring og mentoring arbejder jeg med dig og din kreativitet og evt dit fotografi. ..

En væsentlig del af, at deltage i mine Masterclass' er gruppearbejdet. Deling og sparring med de andre i gruppen. Vi arbejder med og lærer, at afgive og modtage konstruktiv kritik og feedback.

•    •    •

Kreativ Masterclass i Fotografi

Til dig der har besluttet at tage dig selv og dit fotografi seriøst.

Kreativ Masterclass i Fotografi er for dig, der vil arbejde seriøst med et fotografisk eller kunstnerisk projekt fra idefasen til færdigt udtryk.

Kreativ Masterclass i Fotografi er for dig, der har besluttet at tage din kreativitet, din passion og dit fotografi seriøst.

Denne Masterclass er for dig, hvis du er professionel fotograf eller seriøs amatør, der ønsker at arbejde målrettet med en mere kunstnerisk og kreativ tilgang til dit fotografi og dig selv som skabende. 

Læs mere om Kreativ Masterclass i Fotografi her.

Masterclass i Kreativitet

Til dig der har besluttet at tage dig selv og din kreativitet seriøst.

Kreativ Masterclass er for dig, der vil arbejde seriøst med din kreativitet uanset om du maler, tegner, fotografere eller udfolder dig på anden vis kunstnerisk.

Kreativ Masterclass er for dig, der har besluttet at tage din kreativitet, din passion og dig selv seriøst.

Denne Masterclass er for alle, der ønsker at arbejde mere målrettet med kreativitet. Finde ind til dine egne kreative kræfter og arbejde med hvordan du kan sætte dem fri og i spil. Til dig, der ønsker at finde dine værktøjer til, hvordan du kan igangsætte kreative processer og sætte din kreativitet i system uden den mister kraft eller værdi.

Denne Masterclass er under udvikling.

Mere information her når jeg er klar med nyheder om denne spændende og kommende Masterclass.

•    •    •

Online kreativ sparring. Læs mere her


Portofolie Review. Læs mere her

Using Format