Portfolio Review

Tiden er en pudsig størrelse og lige nu er tiden speciel.

Du kan ikke det du plejer og tænker måske, hvordan skal du så komme videre med dit fotoprojekt eller kreative projekt, når jeg ikke kan mødes med nogen og få den sparring og det input jeg plejer.

Det er ærgerligt at gå i stå og det er endnu mere ærgerligt ikke at kunne udfolde sig, skabe og være kreativ, hvis man lige er i flow og bare så gerne vil videre, men lige mangler en second opinion, et lille skub eller sparring omkring ens projekt eller arbejder.

Hverdagen ser anderledes ud end den plejer, men vi kan stadig være kreative og nu er det måske netop tiden, at komme videre med de foto- og/eller andre kreative projekter, der banker på, du måske er gået i stå med eller bare har lagt lidt til side.

Jeg tilbyder dig online portfolio review. Få dit arbejde gennemgået og "bedømt" og et skub på vejen. Sammen gennemgår vi din portofolie og jeg giver dig seriøs feedback og sparring på dit arbejde og dine billeder. Det kan være du mangler konkret sparring på dine billeder eller er gået i stå i forhold til et projekt eller ønske om at skabe et projekt. Du mangler måske retning i din portfolio og dine motiver.

Kontakt mig og lad os få en snak om hvad der virker for dig og hvordan jeg måske kan hjælpe dig videre.

Det hele foregår online. Du sender mig et link til din portfolio eller et link til billederne via WeTransfer. Herefter aftaler vi et tidspunkt for gennemgang over den online platform der giver bedst mening. Jeg anvender ZOOM. Jeg foretrækker en online platform, således vi ikke bare kan tale sammen, men også se hinanden undervejs i forløbet. For at vi dermed, under de givne rammer, kan gøre det så personligt så muligt.

Prisen er 650kr for en times review og samtale om dine arbejder. Du kan også købe et "klippekort" på 5 timer og opnå 10% rabat og 15% rabat ved køb af 10 timer. Klippekort er gældende 6 måneder fra købsdato.

Hvad kan du forvente af mig:

  • Review og feedback på din portfolio.
  • Samtale om retning og evn tiltag i forbindelse med din portofolie.
  • Seriøs feedback på dine billeder og dit udtryk.
  • Forslag og inout til konkrete tiltag.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du kan købe portfolie review direkte på min shop her 

Du fanger mig på ole@jauch.dk eller telefon 53541650

Stay safe and stay creative.

Using Format