CreativeClass are held in Danish.


CreativeClass; kreativ fordybelse og udvikling.

Til dig, der har besluttet, at tage dig selv, 

din kreativitet og din kunst seriøs.

CreativeClass er stedet, hvor du kan fordybe dig i din kreativitet og din passion. Hvor du kan få inspiration til at udfolde dig som kreativ kunstner og menneske. Hvor du måske kan forløse en drøm eller sætte både i vandet.

Du arbejder med dig selv, din kreativitet og med hvordan du, i dit liv, kan finde inspirationen. Fastholde den og udvikle dig som menneske og kunstner. Hvordan du kan forfølge dine kunstneriske drømme og hvordan du kan realisere nogle af dine kunstneriske projekter. Måske har du et ønske om, at udforske en ny kunstart og udtryksform.

Tempus Temporis er latin for tid til tid. Tid er netop, hvad vi behøver for at fordybe os, for at skabe og for at kunne realisere vores drømme. Tiden til at arbejde med os selv, målrettet og fokuseret omkring vores kreativitet og vores kunst. Tiden er et vigtigt element i vores virke og vi lærer at få tiden som medspiller og ikke modspiller. For uden tiden kan vi ikke få vores ting ud i verden og dermed kan vi ikke frigøre vores fulde og reelle potentiale.

På en CreativeClass giver jeg dig mulighed for udfoldelse, udvikling og fordybelse. Gennem opgaver, individuel sparring, diskussioner og møder med andre kreative mennesker, skaber jeg rammerne for, at du kan udfolde din kreative energi.


"Jeg tror på at alle mennesker har et stort uudnyttet potentiale og jeg tror på, at vi gennem fokusering, fastholdelse og arbejde med os selv, kan opnå meget mere end vi forestiller os. Men det kræver mod og det kræver, at vi tager en beslutning om at ville - om at ville det og ville sig selv og ens kreativitet. Det kan være udfordrende for ens omgivelser, men jeg tror på at gevinsten, også for omgivelserne, er så stor at det er hele turen værd. Det er det ihvertfald for mig og noget af det vil jeg gerne dele med dig."
Ole Jauch


CreativeClass er ikke begrænset til en kunstart. Forløbet tilpasset bedst muligt alt efter om du er maler, fotograf, digter, keramiker eller udtrykker dig i andre kunstformer.

CreativeClass indeholder en række forskellige tilbud, kurser og workshops, som du kan læse mere om herunder.

CreativeClass er tilbud til dig om kreativ udfoldelse

  • CreativeClass; extended er for dig, der har besluttet at tage dig selv og din kunst seriøst. Et 12 måneders forløb, hvor vi mødes og arbejder med kreativitet, inspiration, opgaver og sparring. Du arbejder gennem hele perioden med et selvvalgt projekt og modtager løbende sparring på dette. Det er et gruppeforløb med max 8 deltagere i gruppen. Forløbet oprettes ved 6 deltagere. Læs mere og tilmeld dig her.
  • CreativeClass; online. Har du brug for individuel sparring til et projekt, opgave eller i det hele taget din kreativitet er denne online sparring måske noget for dig. Det foregår via Zoom eller anden online platform og betyder at du kan sidde i dine rammer og modtage sparring. Læs mere og tilmeld dig her
  • CreativeClass; Storformat. Jeg har en workshop i storformat fotografi på tegnebordet. Ideen er en lang weekend, hvor du bliver introduceret til storformat og selv kommer ud og lave nogle billeder. Vi arbejder primært på papirnegativer eller direct positiv paper, således mørkekammer arbejdet minimeres. Vi scanner og printer digitalt og får dermed resultaterne med hjem når vi slutter.  Jeg regner med at tidsplanen bliver noget med at mødes fredag aften til introduktion og hygge og så går vi igang lørdag morgen og fortsætter til søndag sidst på eftermiddagen. Workshoppen vil foregå i mit værksted i Hillerød og deltagerantal er fire. Når jeg er mere klar med workshoppen, beskrivelser og datoer, kommer der link til tilmelding her.Using Format