IMPETUS

Impetus omfavner udtryk fra mit hjerte, min kunst og den indre kraft, jeg føler, når jeg er i flow og skaber.

Impetus handler om, hvorfra vi kommer, fra hvor vi udviklede os som mennesker og hvordan vi fortsætter med at udvikle os som enkeltpersoner i verden. Hvordan tidsindflydelse på os, hvordan vi styrer og hvordan vi håndterer det - det er hvordan vi fortsætter med at være mennesker, og hvordan vi interagerer med naturen og tiden. Impetus handler om tid… Tid for tid

Impetus markerer også et udgangspunkt. Udtryk voksede til et nyt niveau, hvor udtryk fik historie og tid. Impetus blev levende.

Impetus er en række udtryk skabt under barske forhold både mentalt og fysisk.

Serien indeholder gammel historie og gammel tid forankret i massive betonfremstillede strukturer. Disse massive mastodoner blev lavet med et formål i tid - forud for tiden. En tid, hvor folk og folk kæmpede om jorden. I en tid, hvor folk forsvarede land. Med tiden bliver de tidløse.

Lange eksponeringer på et stort format, analogt kamera, der gør det muligt at fange tid til tiden. Serien blev lavet fra slutningen af ​​2017, omarbejdet i 2020 og fortsætter med at udvikle sig i forskellige udtrykspor.

Aktuelle udtrykspor er analog print, inkjetprint og fotogravure.


Udstillinger


KS20
10.06. - 09.08.20

To værker fra serien "Impetus" er antaget på og vises i perioden 10.6. - 09.08.2020 på Vestjyllands Kunstmuseum og er en del af Kunstnerens Sommerudstilling KS20.

Using Format